Csavarrögzítők! Minek?

Igen nehéz egy olyan piacon labdába rúgni, ahol bizonyos gyártók termékei alapból, még a gyártmánytervezés fázisában be vannak specifikálva. A pénz szavát még én is hallom...

Hallom egyik oldalon, ahol azt mantrázzák: add minél olcsóbban a termékedet, mennyit engedsz ha nálad vesszük? És hallom a másik oldalon is, ahol nincs mit tenni, hiába 100%-ig megegyezik a terméked, harmadába sem kerül, de bocs, már be van az xy termék specifikálva, nem tehetek semmit.

Szóval, a csavarrögzítők is ilyenek.



Mert mire is jó egy csavarrögzítő ragasztó? Általában nincs szükség rájuk, kivéve azokat az eseteket, ahol fontos, hogy ki ne rázkódjanak, sokáig biztonságosan a helyükön maradjanak.

Hogyan is működnek? Folyékony állagúak. Teljesen kitöltik a menetek közötti réseket, levegőtől elzárva térhálósodnak, így rögzítik a csavarokat. Minden fém felületen keményre kötnek, ezzel megakadályozzák a szivárgásokat, korróziót is egyben.

Ezeknél a ragasztóknál fontos, hogy a csavarokat oldani is lehessen. Ezért beszélünk kis, közepes és erős szilárdságú fajtáikról, attól függően, hogy milyen rezonanciának vannak kitéve a csavarok, illetve, hogy milyen gyakran kell szétszedni karbantartás miatt.



Bővebben a termékekről: megnézem

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan távolítsuk el a ragasztómaradékot?