A TensorGrip® T18 - Az ideális ragasztó a járműkárpitozás során

 

A járműgyártás során gyakran előforduló ragasztási feladatoknak kiváló megoldást nyújt a TensorGrip® T18 ragasztó. Ez az egyedülálló termék számos alapanyaghoz, mint például textíliák, hab, GRP, műanyagok, alumínium és még sok más, kiváló eredményeket nyújt.


A TensorGrip® T18 ragasztó felhasználása a járműgyártásban felbecsülhetetlen, megadva a szakembereknek a szükséges minőséget és hatékonyságot. Szilárdanyagok magas aránya biztosítja a tartósságot és a megbízható ragasztást a különböző felületeken.

Az alkalmazott anyagokra gyakorolt hatásról és szilárdságról további információkra lenne szükség, hogy meghatározzuk a nyíró- és húzószilárdságot. Azonban az biztos, hogy a TensorGrip® T18 ragasztóval végzett ragasztási feladatok biztonságos és stabil eredményeket nyújtanak.

A magas hőállóságnak köszönhetően a TensorGrip® T18 ragasztót akár 95°C-on is használhatjuk kétoldali kötésekhez, lehetővé téve az alkalmazástól függően a különböző járműalkatrészek tartósan és biztonságosan történő rögzítését.

Fontos kiemelni a gyors száradási időt, amely mindössze 3-5 perc attól függően, hogy mekkora a hőmérséklet és a páratartalom a ragasztás pillanatában. Ez nagyban hozzájárul a hatékony és gyors munkavégzéshez a járműgyártás területén.

A TensorGrip® T18 ragasztónak nagyon rövid nyitott ideje van, kevesebb, mint 15 perc, amely lehetővé teszi a precíz és gyors munkavégzést, anélkül hogy az anyag megszilárdulna.

Végül, de nem utolsósorban, a TensorGrip® T18 ragasztó szavatossági ideje 18 hónap, ami azt jelenti, hogy hosszabb ideig tárolhatjuk az anyagot anélkül, hogy elveszítené a hatékonyságát.

A TensorGrip® T18 ragasztó valóban egy megbízható és hatékony termék, amely kiváló eredményeket nyújt a járműgyártásban. Bátran javasoljuk annak használatát, hogy biztosítsuk a tartósságot és a minőséget a járműalkatrészek ragasztása során.

Ha további információkra van szükséged a keresd fel weboldalunkat.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan távolítsuk el a ragasztómaradékot?