Megérkezett az új csiszolótárcsa: a 3M™ Cubitron™II Roloc™ 984F DE


Az új Cubitron™ II Roloc™ 984F DE tárcsával nagyobb vágási sebesség, hosszabb élettartam és tartós peremkialakítás érhető el.
A csiszolás, simitás, finiselés és sorjátlanítás folyamata tartósabbá, gyorsabbá és termelékenyebbé vált. Egy új fejlesztésű, rendkívül tartós hordozó erősíti meg a korong széleit, így nem jelentkezik idő előtti kopás és elhasználódás. A 3M által kifejlesztett precíziós kialakítású szemcse rendkívül éles. Magas vágási sebességgel bír egyedülállóan hosszú élettartam mellett. Ezek a háromszög kialakítású szemcsék elektrosztatikus szórással kerültek a hordozóra úgy, hogy éles csúcsokat formázzanak. Külön-külön egy-egy élként viselkednek, amik egyenletesen „végigszántják” a fémfelületet és extra hosszú élettartamot biztosítanak bármilyen nyomás mellett.

Csiszolóanyagok használatakor fontos szerepet kap a tárcsa széle a csiszolási, a simítási és a finiselési feladatoknál egyaránt. Tartós hordozókialakítása a 3M precíziós kialakítású szemcséivel kombinálva egyedülálló élettartamot és teljesítményt nyújt.

Tulajdonságai:

• Új fejlesztésű, tartós hordozó a hosszantartó peremmegtartásért.
• A precíziós szemcsekialakításnak köszönhetően kisebb a súrlódás és ezáltal mintegy 30%-kal kevesebb hő képződik.
• A precíziós szemcsekialakítás lehetővé teszi a szemcsék önéleződését, ami stabil és folyamatos vágási teljesítményt biztosít kisebb nyomóerő mellett.
• Egyszerű és gyors szerszámcsere 
• Bármely fémen alkalmazható, legyen szó csiszolásról, simításról, finiselésről vagy sorjátlanításról.





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan távolítsuk el a ragasztómaradékot?