A 3M™ MP180 Zsebprojektor előnyei

Miután elég sokszor tartunk prezentációt, nem csak a ragasztástechnikában, hanem a nanotechnológiában is, folyton úgy néztünk ki a kiszállásnál, mint a málhás szamarak. Rengeteg katalógus, prezentációs eszköz, teszt anyag egy-két kézben, egy élmény így felcuccolni mondjuk az egyetem x-edik emeletére. Arról ne is beszéljünk, hogy tréningeket is tartunk, ahol szükséges az élményszerű bemutató, nehogy elaludjanak a delikvensek. Szóval rájöttünk, hogy kellene valami kivetítő szerűség, de legyen mobil, jó minőségű, ne túl drága, nagy memóriájú - tehát nagyjából minden olyan tulajdonsággal rendelkezzen, amit általában nem találunk meg egy terméken belül. Mint ahogy minden szentnek maga felé hajlik a keze - a saját szortimentet próbáltuk ki először. A mi megfogalmazott elvárásaink a következők voltak: elférjen kis helyen, de azért meg is találjuk ha keressük, legalább másfél órát bírjon ki töltés nélkül, könnyen kezelhető legyen, wifi is legyen benne, valamint nem jól sötétíthető helyiségekben is látható vetítést produkáljon.
Ki is próbáltuk az MP 180-ast, hát a különbség számottevő volt. Rám leginkább a fényereje és a könnyű kezelhetőség hatott (érintőképernyő). Műszakibb szemléletű kollégáim szerint nem elhanyagolható, hogy bármit tudunk rá csatlakoztatni és tényleg kibírja a 2 órát egy feltöltéssel. Bár a memória lehetne nagyobb, de mentségére bővíthető.
Összességében nekünk nagyon megkönnyíti a munkát, nem vagyunk kötve senkihez és semmihez (műszakilag) és nem kellett kopromisszumot kötnünk a vásárlásnál.







Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan távolítsuk el a ragasztómaradékot?