3M Safety Walk csúszásgátló termékek




A csúszós felületek komoly veszélyforrást jelentenek. 3M™ Safety-Walk™ márkajelzésű termékeink segítenek a felületek biztonságosabbá tételében. A csúszásgátló szalagok és a nedves területre való szőnyegek csökkentik a botlás, az elesés és az elcsúszás kockázatát. Az álláskönnyítő szőnyegek az állómunkát végzők fizikai fáradtságát minimalizálják.

Csúszásmentes biztonsági szőnyeg 5100 típus


Nyitott szerkezetű, tartós, rugalmas PVC-szőnyeg. Z-hálós szerkezete növeli a rugalmasságot, átengedi a folyadékokat és kisebb szennyeződéseket, így biztonságos és száraz felületet biztosít. Szerkezete lehetővé teszi, hogy felületén targoncák, kerekes kocsik közlekedjenek.PVC anyaga kiválóan ellenáll az ipari vagy konyhahigiéniai területen használt vegyszernek, zsiradéknak és tisztítószernek. A szőnyeg rendkívül jó csúszásgátló és kényelmes járófelületet biztosít. Szegőszalagokkal a padlózat és a szőnyeg közötti magasságkülönbség kiegyenlíthető, megkönnyítve ezzel a kocsiforgalom áthaladását.

3270 Álláskönnyítő szőnyeg alacsony forgalomra
Álláskönnyítő szőnyeg száraz, vegyszernek kevésbé kitett munkaterületekre.
A folyamatos, vinil szálszerkezet segít egyenletesen eloszlatni a talpra nehezedő nyomást, puha járófelületet biztosít, javítja a terhelés eloszlását, így csökkenti a láb- és hátfájást. A homogén szőnyegfelület nem engedi a szennyezdés és folyadék szőnyegbe jutását, így takarítása egyszerűbbé válik. A négy oldalon lévő szegés a padlózat és a szőnyeg közötti szintkülönbséget hidalja át, megkönnyíti a kocsiforgalom áthaladását. A szőnyeg száraz munkaterületekre ajánlott, mint például összeszerelő sorok, csomagolók,stb. 
Termékjellemzők:
  1. Száraz munkaterületekre ajánlott
  2. Folytonos szálszerkezete puhaf elületet biztosít
  3. Speciális bevonata ellenáll a penésznek, a gombák fejlődésének és a kellemetlen szagoknak
5270 Álláskönnyítő szőnyeg
Sima felületű, elfáradást megelőző tulajdonságú szőnyeg folytonos kuszált PVC-szálakból áll, mely rendkívül puha járófelületet biztosít, valamint csökkenti a láb és a hát diszkomfort-érzetét.

Homogén felülete növeli a rugalmasságot, felületéről könnyedén feltakaríthatóak a különféle szennyeződések, folyadékok. Az 5270E szegéllyel ellátott típusa a kerekes kocsik forgalmát könnyíti meg.
A termék elsősorban száraz munkaterületekre ajánlott, példáulösszeszerelő gyártósorokhoz, termelőcsarnokoba, stb.
Termékjellemzők:
1. Homogén felületű szőnyeg, száraz munkaterületekre
2. Folytonos vinil szerkezete rendkívül puha járófelületet biztosít.
3. Speciális anyaga ellenáll a legtöbb ipari vegyszernek és tisztítószernek

















Nedves területekre való szőnyeg 3200 

Aljzat nélküli, nyitott szerkezetű, rugalmas PVC szőnyeg. Speciális szerkezete lehetővé teszi a víz átfolyását, így a szőnyeg felülete szárazabb marad, mint a környező terület.

A rugalmas felületen kellemes mezítláb járni. PVC anyaga ellenáll a klóros víznek, testápoló szereknek, gombáknak, penésznek, UV-sugárzásnak és a legtöbb tisztító- és fertőtlenítőszernek. Ideális megoldás olyan helyeken, mint: öltözőkben, medencéknél, szaunák és zuhanyzók környékén.
Termékjellemzők:
1. Könnyű, nyitott szerkezete csúszásgátló tulajdonságú és a vizet könnyen elvezeti
2. Különleges gomba és penészálló PVC-ből készül
3. Könnyű takarítani, a legtöbb takarítószernek ellenáll

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan távolítsuk el a ragasztómaradékot?