3M Ipari szorbensek


A 3M szorbensek (felitató anyagok) széles körben alkalmazhatók az egyszerű karbantartástól a vészhelyzeti mentesítésig. Védik és tisztán tartják a munkakörnyezetet, továbbá minimalizálják a környezeti károkat. Számos speciális alkalmazáshoz és feladathoz tervezték őket. Közülük néhány típus általános ipari folyadékok, míg mások olaj vagy kifolyt vegyszerek felitatására alkalmasak.
Különböző formában, típusban és méretben kaphatók, ennek köszönhetően kiválasztható az alkalmazáshoz legjobban illeszkedő típus. A Gyorsbeavatkozó készletek segítenek abban, hogy a munkaterület tiszta és biztonságos legyen, továbbá csökkentik a környezetszennyezés veszélyét.
A 3M Ipari szorbensek ideálisak az olaj és más, ipari jellegű folyadékok biztonságos és hatékony eltávolításához.
Elõnyei:
• tisztább, biztonságosabb munkakörnyezetet biztosítanak
• használatuk egyszerû
• csökkentik a késztermékek szennyezõdésének kockázatát
• csökkentik a nagyértékû gépek sérülésének kockázatát

Típusok, kiszerelések:

A 3M széles választékot kínál a különböző típusú és formájú szorbensekből, így kiválasztható
az alkalmazáshoz, illetve az igényeknek leginkább megfelelő termék.

Multi-formátum
Több termékformát egyesít. Alkalmazástól függően különböző formákra (hurka, párna, lapok) alakítható.

Szőnyegek
Nagyon tartósak, jól bírják az erős igénybevételt és felszívják a folyadékot anélkül, hogy fel kellene szedni őket, így tisztán tartják a munkagépek közötti közlekedő teret.

Minihurkák - párnák
Ideális megoldást nyújt a szennyeződések körbekerítésére és felszedésére. Felszívják az olajat, és megakadályozzák a folyadék továbbterjedését.

Lapok és tekercsek
A munkaterület környékének tisztán tartására tervezték. A lapok magas felszívóképességgel rendelkeznek, használatuk egyszerű és könnyű.

Gyors beavatkozó készletek
Minden egyes gyors beavatkozó készlet vegyszerszorbensek kiválasztott csoportját tartalmazza. A készletek segítségével gyorsan és hatékonyan lehet a veszélyes vegyszerszennyezõdéseket eltávolítani

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan távolítsuk el a ragasztómaradékot?