Bumpon - öntapadó védőalátétek

A Bumpon védőalátétek kiváló teljesítményű lábként, ütközőként, vagy távtartókként alkalmazhatók. Elnyelik a rezgéseket és a zajt, jól tapadnak a legtöbb felülethez. Kiváló a csúszásgátló tulajdonságuk. A felületeket nem sértik meg. Sokféle alakban, színben és méretben kaphatók. Egyedi igények szerint stancolhatók. Nem repedeznek és keményednek, az oldószereknek ellenállnak. Könnyen felhelyezhetőek és használatkor szinte láthatatlanok. Nem hagy foltot.



                                                         
Az átlátszó sorozat lehetővé teszi a védőalátétek alkalmazását üveg-és akril felületen, vagy színes anyagokon anélkül, hogy hátrányosan befolyásolná a termék megjelenését. Mind a poliuretán, mind a ragasztó ellenáll az öregedési sárgulásnak.



Rezgéselnyelő és csúszásgátló távtartóként: munkafelületeken, vágóasztalokon, nyomtatott áramköri lapokon és részegységeken.


Csúszásgátló, rezgéselnyelő lábként: háztartási készülékeken,         varrógépeken, számítógépeken, számológépeken, telefonokon, televíziókon, műszereken és hi-fi berendezéseken.



Zajelnyelő és rendkívül tartós üközőként: ajtókon, fiókokon, ablakokon, falakon, bútorokon, berendezési tárgyakon.


Sokkal gyorsabban és egyszerűbben felszerelhetők, mint a pattintott, szegecselt, vagy csavarozható lábak. Nem kell fúrni, csavarozni. Csak le kell venni az alátétet a hordozóról és felnyomni a kívánt helyre.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hogyan távolítsuk el a ragasztómaradékot?